2842501968 6943542367 Δημοκρατίας 27, Ιεράπετρα antonounikoleta@gmail.com
hero imageFacebook
banner imagebanner image
 
 
 
ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ
PEST CONTROL ΑΝΤΩΝΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ | Απεντομώσεις - Απολυμάνσεις & Μυοκτονίες Ιεράπετρα Λασίθι
 
Η παρουσία εντόμων σε ένα κτίριο μπορεί να αποτελέσει πηγή μόλυνσης, με επιβλαβείς συνέπειες για τον άνθρωπο, τα ζώα και το περιβάλλον. Η απεντόμωση είναι η διαδικασία απομάκρυνσης του συνόλου των εντόμων που έχουν εμφανιστεί σε ένα κτίριο.

Στις εφαρμογές δίνεται έμφαση στη χρήση φυσικών μεθόδων, βιολογικών μέσων και σκευασμάτων φιλικών στον άνθρωπο, τα ζώα όσο και το περιβάλλον. Όλες οι εργασίες σχεδιάζονται προσεκτικά ώστε να τηρούνται οι οδηγίες των σκευασμάτων και η Νομοθεσία. Οι καταπολεμήσεις αφορούν στην αντιμετώπιση όλων των εντόμων και των παρασίτων, όπως κατσαρίδες (Blatta orientalis, Blattela germanica, Periplaneta americana), μυρμήγκια (Monomorium pharaonis, Lasius niger) μύγες, κουνούπια, κοριούς, ψύλλους, σφήκες, ξυλοφάγα έντομα (τερμίτες, σαράκι, Ξυλοφάγα μυρμήγκια), σκορπιούς, ακάρεα, μαύρα σκουλήκια κ.α. Εξειδικευμένες εφαρμογές πραγματοποιούνται ακόμη σε βιομηχανίες, χώρους επεξεργασίας τροφίμων, ξενοδοχεία, χώρους διακίνησης εμπορευμάτων, Νοσοκομεία, παιδικοί σταθμοί - σχολεία κ.α.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
  Στη σύγχρονη καταπολέμηση

οι απεντομώσεις αποτελούν μέρος Ολοκληρωμένης Διαχείρισης που λαμβάνει υπόψη το είδος του εντόμου που αντιμετωπίζεται, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του χώρου και τις συνθήκες του περιβάλλοντος. Συχνά παρέχονται συμβουλές που αφορούν στην ορθή διαχείριση του χώρου και συντελούν στην αποτελεσματική αντιμετώπιση της προσβολής. Η διατήρηση καλών συνθηκών υγιεινής, η ρύθμιση της υγρασίας και ο επαρκής μηχανικός αποκλεισμός που αποτρέπει τις εισόδους εντόμων βοηθούν σημαντικά.

Η αντιμετώπιση με χρήση σκευασμάτων πραγματοποιείται με διάφορους τρόπους.
 
α. Υπολειμματικοί ψεκασμοί με απλούς ψεκαστήρες χαμηλής πίεσης ή ψεκαστικά συγκροτήματα.
β. Θερμές εκνεφώσεις ή ψυχρές (νέφος σταγονιδίων), οπότε χρησιμοποιούνται κατάλληλες συσκευές.
γ. Τοποθέτηση τροφοελκυστικών δολωμάτων (gel Ελβετικού Οίκου)
δ. Απεντομώσεις με τη χρήση εντομοκτόνων σε αέρια φάση.
   
   
 
 
 
 
 
 
 
Οι μέθοδοι που ακολουθούνται είναι συμβατοί με τα σύγχρονα πρότυπα
ασφαλείας που τηρούνται στο χώρο των εφαρμογών.
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ώστε να προγραμματίσουμε μια δωρεάν επιθεώρηση και να σας προτείνουμε λύσεις προσαρμοσμένες αποκλειστικά για εσας. Εξυπηρετούμε την Ιεράπετρα και όλο το νομό Λασιθίου.