2842501968 6943542367 Δημοκρατίας 27, Ιεράπετρα antonounikoleta@gmail.comFacebook
banner imagebanner image
 
 
 
 
PEST CONTROL ΑΝΤΩΝΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ
Απεντομώσεις - Απολυμάνσεις & Μυοκτονίες Ιεράπετρα Λασίθι
Αντωνού Νικολέτα Επόπτης Δημόσιας Υγείας
 
Η επιχείρησή μας “PEST CONTROL ΑΝΤΩΝΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ” η οποία βρίσκεται στην Ιεράπετρα, δραστηριοποιείται εδώ και 10 χρόνια με απεντομώσεις, απολυμάνσεις και μυοκτονίες παρέχοντας τις ιδανικές μεθόδους, με τα πλέον ενδεδειγμένα και ασφαλή μέσα.

Παράλληλα, αναλαμβάνει βιολογικούς καθαρισμούς στρωμάτων και σαλονιών από ακάρεα και άλλους μικροοργανισμούς, χωρίς χημικά και ακτινοβολία. Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας και παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες εξελίξεις του χώρου, μπορούμε...
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 

 

 
 

Παροχή ειδικών πιστοποιητικών για κάθε υγειονομικό έλεγχο σύμφωνα με τις απαιτήσεις ISO & HACCP.
 

Χρήση εγκεκριμένων σκευασμάτων ακίνδυνων και άοσμων για παιδιά και κατοικίδια ζώα, σύμφωνα με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.
 

Διαθέτουμε και σας προσφέρουμε ειδικές συσκευές καταπολέμησης - απώθησης ιπτάμενων εντόμων, πάντα σε οικονομικές τιμές.
 
 
 
...
 
 
 
     
  ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ
Τα στρώματα φιλοξενούν ένα τεράστιο αριθμό ακάρεων και άλλων παθογόνων μικροοργανισμών, υπεύθυνα για πολλές αλλεργικές και δερματικές παθήσεις. Το προσωπικό μας αναλαμβάνει το βιολογικό καθαρισμό του προκειμένου να απολαμβάνετε ξέγνοιαστα τον ύπνο σας.
 
     
 
     
  ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΑΛΟΝΙΩΝ
Ο βιολογικό καθαρισμός σαλονιών αποτελεί την πληρέστερη διαδικασία καθαρισμού υφασμάτινων επιφανειών. Μπορεί να καθαρίσει κάθε είδους λεκέ, φρεσκάρει τα χρώματα, απολυμαίνει όλη την επιφάνεια και αποσμεί τις δυσάρεστες μυρωδιές.
 
     
 
 
 
 
 
 
ΤΗΛ: 2842501968
Πείτε… τέλος στους ανεπιθύμητους & Επικίνδυνους επισκέπτες!!!
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ
ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ
ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ
ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΡΟΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΡΟΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Όλες οι επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφετέριες, μπαρ, εστιατόρια κτλ) για να ξεκινήσουν οποιαδήποτε επαγγελματική δραστηριότητα νέα ή να επεκτείνουν της ήδη υπάρχουσας δραστηριότητες τους...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΡΟΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ