2842501968 6943542367 Δημοκρατίας 27, Ιεράπετρα antonounikoleta@gmail.com
hero imageFacebook
banner imagebanner image
 
 
 
ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΡΟΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
SUSTAINABLE PEST CONTROL

PEST CONTROL ΑΝΤΩΝΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ | Απεντομώσεις - Απολυμάνσεις & Μυοκτονίες Ιεράπετρα Λασίθι
 
Όλες οι επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφετέριες, μπαρ, εστιατόρια κτλ) για να ξεκινήσουν οποιαδήποτε επαγγελματική δραστηριότητα νέα ή να επεκτείνουν της ήδη υπάρχουσας δραστηριότητες τους σύμφωνα πάντα με τη Νέα Υγειονομική Διάταξη  (άρθρο 5 της Υ.Α. Υ1γ/Γ.Π/οικ. 47829/21-06-2017, ΦΕΚ 2161/τ.Β’/23-06-2017) θα πρέπει να υποβάλλουν διάγραμμα ροής (flow diagram) και μελέτη HACCP στης αρμόδιες Υπηρεσίες για την δανειοδότηση τους.

Αναλυτικότερα, σε όλες τις κατόψεις σχεδιαγραμμάτων της κάθε επιχείρησης θα πρέπει να αποτυπώνεται ο εξοπλισμός και η συγκρότηση πέρα από την διάταξη όλων των χώρων.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
 
  Η ανάλυση του διαγράμματος ροής της κάθε επιχείρησης θα πρέπει να απεικονίζει την ροή των πρώτων υλών από το σημείο που εισέρχονται στην κάθε επιχείρηση μέχρι την έξοδο του προϊόντος προς τον καταναλωτή. Δηλαδή ποια στάδια ακολουθεί παρασκευαστικά και μεταποιητικά και πώς προωθείται το τελικό προϊόν και ακολούθως ποιες παραγωγικές διαδικασίες πραγματοποιούνται παρασκευή και επεξεργασία, συσκευασία, αποθήκευση - διακίνηση - τελική διάθεση κλπ στις επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος όπου εμπλέκονται τρόφιμα και ποτά.

Αυτό πρέπει και να επαληθεύεται από τους αρμόδιους υπαλλήλους - ελεγκτές κατά τον έλεγχο τους.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ώστε να προγραμματίσουμε μια δωρεάν επιθεώρηση και να σας προτείνουμε λύσεις προσαρμοσμένες αποκλειστικά για εσας. Εξυπηρετούμε την Ιεράπετρα και όλο το νομό Λασιθίου.