2842501968 6943542367 Δημοκρατίας 27, Ιεράπετρα antonounikoleta@gmail.com
hero imageFacebook
banner imagebanner image
 
 
 
PEST CONTROL ΑΝΤΩΝΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ
Απεντομώσεις - Απολυμάνσεις & Μυοκτονίες Ιεράπετρα Λασίθι
 
Η επιχείρησή μας “PEST CONTROL ΑΝΤΩΝΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ” η οποία βρίσκεται στην Ιεράπετρα, δραστηριοποιείται εδώ και 10 χρόνια με απεντομώσεις, απολυμάνσεις και μυοκτονίες παρέχοντας τις ιδανικές μεθόδους, με τα πλέον ενδεδειγμένα και ασφαλή μέσα.

Παράλληλα, αναλαμβάνει βιολογικούς καθαρισμούς στρωμάτων και σαλονιών από ακάρεα και άλλους μικροοργανισμούς, χωρίς χημικά και ακτινοβολία.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας και παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες εξελίξεις του χώρου, μπορούμε να σχεδιάσουμε και εφαρμόσουμε ολοκληρωμένα και αποτελεσματικά συστήματα απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Ιεράπετρα και σε όλο το νομό Λασιθίου.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΤA ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΜΑΣ
υπό την επίβλεψη επόπτη δημόσιας υγείας παρέχουν πλήρη και συνεχή κάλυψη σε κάθε χώρο.

Στόχος της επιχείρησής μας είναι η παροχή υπηρεσιών απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας, με μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. 

Έτσι, για όλους εσάς που αναζητάτε σίγουρα αποτελέσματα στο χώρο τους, δεν έχετε παρά να επικοινωνήστε μαζί μας και θα έρθουμε στο χώρο σας για να τον εξετάσουμε και μαζί να βρούμε την ιδανική λύση. Εξυπηρετούμε άμεσα την Ιεράπετρα και όλο το νομό Λασιθίου.
 
 
ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ
  Οικίες - Εξοχικά
  Πολυκατοικίες
  Βιομηχανίες τροφίμων
  Χώρους μαζικής εστίασης
  Ξενοδοχεία
  Νοσοκομεία
  Δημόσιες Επιχειρήσεις
  Δήμους
  Αποθήκες
 
   
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ώστε να προγραμματίσουμε μια δωρεάν επιθεώρηση και να σας προτείνουμε λύσεις προσαρμοσμένες αποκλειστικά για εσας. Εξυπηρετούμε την Ιεράπετρα και όλο το νομό Λασιθίου.