2842501968 6943542367 Δημοκρατίας 27, Ιεράπετρα antonounikoleta@gmail.com
hero imageFacebook
banner imagebanner image
 
 
 
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ
PEST CONTROL ΑΝΤΩΝΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ | Απεντομώσεις - Απολυμάνσεις & Μυοκτονίες Ιεράπετρα Λασίθι
 
Οι  Απολυμάνσεις - Μικροβιοκτονίες, στοχεύουν στην καταπολέμηση του μικροβιακού φορτιού που παρουσιάζεται σε ένα χώρο δημόσιο ή μη και που εγκυμονεί κινδύνους για τη δημόσια υγεία, όπως και την εξάπλωση του με όποιες συνέπειες.

Είναι γνωστό οτι οι ιοί μεταφέρονται εύκολα ακόμα και από τον αέρα με τα σταγονίδια του βήχα, με προσωπική επαφή (άγγιγμα χεριών), άγγιγμα μολυσμένων επιφανειών (πόμολο πόρτας), κ.α., ενώ μπορούν να ζήσουν σε επιφάνειες από λίγες ώρες μέχρι αρκετές εβδομάδες.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
  Η απολύμανση κρίνεται απαραίτητη 
  για τη διατήρηση της υγιεινής και την αποφυγή μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών. Ιδιαίτερα σε χώρους αυξημένου συγχρωτισμού, όπως σχολεία, νοσοκομεία, ξενοδοχεία, καταστήματα κ.ά. θα πρέπει να πραγματοποιείται απολύμανση ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Η επιχείρησή μας “PEST CONTROL ΑΝΤΩΝΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ” η οποία βρίσκεται στην Ιεράπετρα, χάρη στην μακροχρόνια πορεία της στο χώρο, μπορεί να προτείνει τις ιδανικές λύσεις για την σωστή απολύμανσης της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου στην Ιεράπετρα και σε όλο το νομό Λασιθίου.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ώστε να προγραμματίσουμε μια δωρεάν επιθεώρηση και να σας προτείνουμε λύσεις προσαρμοσμένες αποκλειστικά για εσας. Εξυπηρετούμε την Ιεράπετρα και όλο το νομό Λασιθίου.